Topmenu

Øker kraftig innen kraft

Nylig signerte selskapet to strategisk viktige kraftkontrakter til en samlet verdi av ca NOK 100 millioner.

- Vi er i ferd med å få et solid fotfeste i kraftmarkedet, sier Yngve Aabø, markedsdirektør for kraft i Goodtech. Norge har behov for å styrke kraftproduksjonen flere steder i landet, og Goodtechs langsiktige satsning innen kraftteknikk gjør oss godt posisjonert når nye kontrakter lyses ut. Med vår kompetanse og produktspekter kan vi tilby alt fra prosjektering og rene utstyrsleveranser til helhetsløsninger og store prosjekter. Goodtech har også et veldig sterkt elektrisk-teoretisk miljø til å supplere de ulike kontraktene og til bruk i engineering av løsninger.

Nylig inngikk Goodtech en rammeavtale med Småkraft AS om levering av vern-, kontroll- og apparatanlegg for en periode på 2 år med opsjon på ytterlige 2 pluss 2 år.

- Vi er stolte over å kunne bidra til utbyggingen av mer miljøvennlig kraft i Norge, og denne kontrakten har gitt oss en bekreftelse på at vi tilbyr gode og konkurransedyktige produkter og løsninger på dette området, sier Aabø.

Småkraft AS eies av selskapene Statkraft, Skagerak Energi, Agder Energi og BKK og har som mål å bygge ut småkraftverk på en lønnsom og miljømessig skånsom måte. Utbyggingen av småkraftverk skjer i samarbeid med lokale grunneiere over hele Norge.

Goodtech har også signert en kontrakt med Haugaland Kraft AS for ombygging av 66 kV transformatorstasjonene Våg og Kvala. Kontrakten omfatter levering av nytt vern- og kontrollanlegg til begge stasjonene, i tillegg til nye brytere og andre primærkomponenter ved Våg transformatorstasjon.

Norge har behov for å styrke kraftproduksjonen flere steder i landet, og Goodtechs langsiktige satsning innen kraftteknikk gjør oss godt posisjonert når nye kontrakter lyses ut, sier Yngve Aabø, markedsdirektør for kraft i Goodtech.

- Kontrakten er en viktig milepæl for Goodtech. Vi har utvidet vårt produkt- og tjenestespekter og tilbyr nå anlegg helt opp til og med 420 kV, avslutter Aabø i en pressemelding.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen