Topmenu

Aidon med fokus på partnerskap

Det er ingen enkelløsning som passer alle kunder, men hvert AMS-system er en skreddersydd pakke som integreres med nettselskapets helhetlige IT-miljø. Partnerskap er derfor avgjørende for Aidons måte å være på.

Selv om et AMS inkluderer mye hardware i form av målere, er det i aller størst grad et IT-prosjekt. Det er ingen enkelløsning som passer alle kunder, men hvert system er en skreddersydd pakke som integreres med nettselskapets helhetlige IT-miljø. Et storskala AMS-prosjekt kan ikke leveres av én aktør alene, fordi ingen aktør alene er best på alle områder som er påkrevd for et slikt prosjekt.

Det er grunnen til at partnere er avgjørende for Aidons måte å fungere på. – Det viktige med samarbeid er at det sikrer de beste løsningene for kundene våre. Når vi samarbeider med flere, er ikke kunden bundet til én leverandør gjennom hele prosjekt, men er fri og fleksibel til å velge leverandørene som passer best til ulike områder og faser av prosjektet, sier konsernsjef i Aidon, Timo Chrons.

- Det å inngå partnerskap er del av Aidons DNA. Det tillater selskapet og kundene våre å velge de beste partnerne å jobbe med, og å følge pulsen på teknologiutviklingen. Det er det vi kan kalle Smart co-operation, sier konsernsjef i Aidon, Timo Chrons.

– Det å inngå partnerskap er del av Aidons DNA. Det tillater selskapet og kundene våre å velge de beste partnerne å jobbe med, og å følge pulsen på teknologiutviklingen. Det er det vi kan kalle Smart co-operation, sier konsernsjef i Aidon, Timo Chrons.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen