Topmenu

Aktuell konferanse for hele nettområdet

2.–4. desember arrangeres Nettkonferansen 2014 i Bergen. Dette er et møtested for ledere og fagpersoner som er opptatt av viktige og dagsaktuelle temaer for nettselskapene. Vi har intervjuet rådgiver og konferanseansvarlig Tom Wigdahl i Energi Norge for å finne ut litt mer om hva årets konferanse har å tilby.

– Vi har inntrykk av at Nettkonferansen tradisjonelt har vært bra besøkt, og at etter en liten nedgangsperiode, så har antallet deltakere steget igjen?

– Ja, konferansen er har blitt mer og mer populær, og det er vi jo svært glade for. Vi er selvsagt spente på hvordan det går i år, men litt ubeskjedent synes jeg vi har laget et variert og veldig bra program, sier Tom Wigdahl.

– Kan du røpe noe fra programmet?

– Konferansen åpnes av vår egen Einar Westre, en representant fra Bergen kommune og direktør Atle Neteland hos vår samarbeidspartner BKK. Deretter blir dagene delt inn i ulike sesjoner. Første tema er Fremtidens utfordringer, og der har vi hentet inn A-laget: Odd Henriksen fra Stortingets energi- og miljøkomite, NVEs leder Per Sanderud og Oluf Ulseth, leder av Energi Norge.

– Et kraftig panel?

– Ja, jeg tror de tre foredragene vil gi oss mye! Etter lunsj tar vi for oss Organisering og omstillingsprosesser, hvor vi belyser forholdene etter Reiten og hvilke samfunnsmessige og bedriftsøkonomiske gevinster som kan komme ut av dette. Hvordan man skal gjøre det i praksis. Deretter fortsetter vi med Nettregulering: hvordan den takler omstilling, og hvordan den takler de store investeringene som skal komme fremover. Siste sesjon for dagen handler om Tariffering og utfordringene rundt dette, før vi runder av kvelden med Nettfolkets julebord, forteller Wigdahl.

Nettkonferansen er har blitt mer og mer populær, og det er vi jo svært glade for. Vi er selvsagt spente på hvordan det går i år, men litt ubeskjedent synes jeg vi har laget et variert og veldig bra program, sier Tom Wigdahl.

Nettkonferansen er har blitt mer og mer populær, og det er vi jo svært glade for. Vi er selvsagt spente på hvordan det går i år, men litt ubeskjedent synes jeg vi har laget et variert og veldig bra program, sier Tom Wigdahl.

Les mer i Volt nr 7 – 2014

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen