Topmenu

Blir ett selskap

Eaton Power Quality og Eaton Electric, tidligere Moeller Electric blir nå slått sammen. Navnet på det nye selskapet blir Eaton Electric AS, og et nært samarbeid blir enda nærmere.

Helt siden Moeller ble kjøpt opp av Eaton i 2008, og selskapet endret navn til Eaton Electric i 2009, har det vært et nært samarbeid mellom selskapene. De to avdelingene har så langt operert som separate selskaper. Behovet for nærmere samarbeid og ett ansikt ut mot kundene har derimot ført fram til beslutningen om å fusjonere de to salgsorganisasjonene.

Tid til kake blir det også, Area Manager for alle salgsorganisasjonene innen elektro i Norden og de baltiske stater er Jørn Aalefjær fra Eaton Power Quality og Administrerende direktør er Hans-Ketil Andresen i Eaton Electric AS.

Sammenslåingen av de to bedriftene trådte i kraft fra 1. desember i fjor, og er også gjennomført på nasjonalt nivå i hele Europa. I Norge blir det ett salgsselskap med mer enn 90 medarbeidere under firmanavnet Eaton Electric AS. Administrerende direktør er Hans-Ketil Andresen. Area Manager for alle salgsorganisasjonene innen elektro i Norden og de baltiske stater er Jørn Aalefjær fra Eaton Power Quality.

Mens «gamle» Moellers produktspekter omfatter installasjonsprodukter og tjenester for bolig, næringsbygg, industri, skip og offshore, er Power Quality ledende på strømbeskyttelse, -distribusjon og -administrering, og tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester som betjener behovene til så vel offentlige som kommersielle markeder innen industri, institusjon, IT, driftskritisk OEM, samt privatmarkedet. Dessuten markedsføres miljøvennlige FS6-frie høyspenningsbrytere overfor everks-bransjen.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen