Topmenu

Britisk tungvekter innen cybersecurity er Powels nye Chief of Cyber Security

Powel har ansatt Mike Loginov som Chief of Cyber Security. Loginov har tiår med erfaring innen området og ble nylig kåret til «Industry Personality of the Year» i UK Cyber Security Awards, en uavhengig prisutdeling som belønner ekspertise og innovasjon innenfor cybersikkerhet.

Skotske Loginov er en erfaren og sertifisert Chief Information Security Officer (C|CISO) og Chief Security Officer (CSO). Han har levert programmer og tjenester knyttet til sikkerhet og rådgivning for store bedrifter og organisasjoner innen industri og handel, politimyndigheter og regjering. Klienter inkluderer den britiske politiorganisasjonen National Crime Agency, Stor-Londons politistyrke the Metropolitan Police, The Bank of England, den engelske toppserien i fotball Premier League, Glaxo Smith Kline og organisasjoner som jobber med kritisk infrastruktur.

Loginov har mer enn 30 års omfattende erfaring og involvering innen internasjonal cybersikkerhet, informasjon, data og operativ teknologi (OT), samt sikkerhetsledelse på tvers av en rekke sektorer, inkludert innen energi. Han har også mottatt en rekke personlige utmerkelser for sitt arbeid, blant annet Industry Personality of the Year og CISO of the Year i 2016.

Han har jobbet internasjonalt med sikring av kritisk nasjonal infrastruktur og beskyttelse mot hackere, hacktivister, kriminelle grupper og nasjonalstatlige motstandsgrupper. Han er også grunnlegger og administrerende direktør i Ascot Barclay Group, et team av spesialister med lang erfaring i cyber- og digital sikkerhet.

I samarbeid med utviklere, IT-drift og Powels styringsgruppe for sikkerhet skal Loginov sette sikkerhetsstandarden for Powels produkter og tjenester. Han skal også utvikle et program for informasjonssikkerhet, inkludert prosedyrer og retningslinjer for å beskytte kommunikasjon, systemer, mennesker og verdier fra en rekke mulige trusler, inkludert digitale- og cyberangrep og sosial manipulering.

- I tillegg til jobben Powel skal gjøre i forhold til sikkerhet som et selskap, vil vi også fokusere på å tilrettelegge og bistå våre kunder i deres sikkerhetsbehov. Jeg ser Powel som et selskap som ligger i forkant når det gjelder sikkerhet. Det er utfordrende tider med motstandere som blir mer gjennomgripende og sofistikerte i sine forsøk på å forstyrre, kompromittere og infiltrere så vi må ha den riktige plattformen for ‘Hacker Hardening’ – en organisasjons holdning til sikkerhet i forhold til de som ønsker å skade firmaet, sier Loginov.

Loginov begynte i Powel den 27. mars og vil jobbe dels fra London og dels fra vårt Oslokontor.

- Det jeg brenner for og har erfaring innenfor er å hjelpe organisasjoner med å redusere risikoen for angrep på kritiske verdier og sensitive data, enten det er cyberangrep, fysiske angrep eller angrep som følge av sosial manipulering. Jeg liker spesielt godt å jobbe med dynamiske organisasjoner som opererer på tvers av bransjer, slik som Powel gjør. Kritisk infrastruktur er potensielle og reelle mål for hackere, og jeg ser frem til å jobbe med å styrke sikkerheten for Powel og våre kunder, sier Mike Loginov.

– Det jeg brenner for og har erfaring innenfor er å hjelpe organisasjoner med å redusere risikoen for angrep på kritiske verdier og sensitive data, enten det er cyberangrep, fysiske angrep eller angrep som følge av sosial manipulering. Jeg liker spesielt godt å jobbe med dynamiske organisasjoner som opererer på tvers av bransjer, slik som Powel gjør. Kritisk infrastruktur er potensielle og reelle mål for hackere, og jeg ser frem til å jobbe med å styrke sikkerheten for Powel og våre kunder, sier Mike Loginov.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen