Topmenu

Bytte av kaptein

Det er med en blanding av vemod og stolthet jeg leverer fra meg kapteinsbindet for dette fantastiske laget, sier Rune Frønes, avtroppende daglig leder i Porsgrunnsbedriften Elteco AS.

Jeg har vært i Elteco i veldig mange år. Fra 1978 til 1984 var jeg ansatt som økonomisjef, så hadde jeg et avbrudd som banksjef i DnC i Porsgrunn frem til 1991, og siden har jeg vært her som daglig leder.

Jeg må jo imidlertid innrømme at det var ekstra morsomt når jeg sammen med to gode kolleger, Gunnar Lundsholt og Svein Holla, fikk anledning til å kjøpe Elteco i 2005. Det er derfor med stolthet og glede jeg kan informere om at Eltecos nye daglige leder fra 1. januar 2010 heter Svein Holla. Sammen med en sammensveiset gjeng, bestående av gamle og nye medarbeidere, har vi hatt en flott vekst, og bedriften fremstår i dag som en sunn og trygg arbeidsplass.

Vi forsøker å bruke en blanding av gamle tradisjoner og nye tanker for å fremstå som en fremoverlent, fleksibel og moderne samarbeidspartner for kundene våre. Vi synes også det er fint og betryggende at Rune fremdeles vil være økonomiansvarlig i firmaet, og at han vil være medlem av ledergruppen. Det vil heller ikke bli forandring på eiersiden i Elteco. Rune Frønes eier 51 prosent av aksjene, Svein Holla og Gunnar Lundsholt eier 24, 5 prosent hver. Vi tror alle at Svein er mannen, som sammen med en entusiastisk stab, ”tunge på fag og lette på tå”, klarer å bringe Elteco enda noen hakk videre oppover, avslutter Rune Frønes.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen