Topmenu

Eliade skal være bedre enn den forrige

Målsettingen er at hver Eliade skal være bedre enn den forrige. Det er viktig å ha et variert innhold både av faglig karakter og på det sosiale området. Derfor legger vi opp til et bredere faglig tilbud neste år, sier Nils-Erik Magnell, prosjektleder for Eliaden 2012.

- Eliaden omfatter både industri, bygg og energi. Dette er områder som har mye felles. Vår oppgave er å etablere den gode møteplassen der det skapes synergier, sier Nils-Erik Magnell, prosjektleder for Eliaden 2012.

- Både trenden og markedet går i retning av mer energieffektive løsninger både i bygg, transport, industri og energiproduksjon og -overføring. Dette blir et viktig tema i 2012.

Magnell understreker at det er viktig å sette produktene i en slik sammenheng at løsningene blir synlige.
- Eliaden omfatter både industri, bygg og energi. Dette er områder som har mye felles. Vår oppgave er å etablere den gode møteplassen der det skapes synergier.

- Det personlige møtet blir ikke ivaretatt i dagliglivet på samme måte som før. Jeg er overbevist om at bransjeaktørene har et sterkt behov for en arena der de kan møtes ansikt til ansikt, se og ta på produkter og løsninger og ikke minst diskutere over bordet, avslutter Magnell i en pressemelding.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen