Topmenu

Eliaden blir bra

Dette blir den beste ­Eliaden noen gang, sier en entusiastisk daglig leder for Eliaden 2012, ­Nils-Erik Magnell. Med godt over 300 spennende utstillere og aktuelt innhold, blant annet drøyt 20 seminarer, får de besøkende et svært bredt tilbud 4. – 7. juni på Norges Varemesse i Lillestrøm.

–I år har vi spesielt oppfordret utstillerne til å vise flere nyheter. Det ser det ut til at de gjør. Jeg gleder meg til messa åpner, og at vi kan vise de besøkende spennende nyheter. Nytteverdien av å besøke Eliaden har neppe vært større enn i år.

–Utstillerne representerer alle områdene i bransjen. I år har vi også fått flere nye samarbeidspartnere. Prosjektet ”Framtidens byer” er et samarbeid med Miljøverndepartementet for å vise gode løsninger for de største byene, mens Transnova setter et spesielt søkelys på ladestasjoner for elbiler.

–Seminarprogrammet er doblet og dekker mange temaer på sikkerhet, industri, olje og gass, ekom, elsikkerhet, elektronikk, energieffektivisering og forsyningssikkerhet.
Magnell opplyser at Eliaden bruker tre haller i Norges Varemesse på Lillestrøm.

–Disse er tematisert. Hall C samler automatisering, instrumentering, tele, data, sikkerhet og elektronikk. Hall D danner rammen rundt elektroinstallasjon, belysning, bygningsautomatisering og elektrovarme. Energiområdet er samlet i hall E.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen