Topmenu

Eliaden den største og viktigste messen for Eaton

–Som mange ganger før er vi på plass på årets Eliade. Denne utstillingsplassen er den største og viktigste messen for elektrobransjen i Norge. Ingen andre steder har vi muligheten til å møte så mange kunder, samarbeidspartnere og potensielle nye kunder som her, sier markedssjef Torill Bergem Os i Eaton.

–Vi skal gjøre vårt for å lage liv og røre på Eliaden. Det blir både konkurranser med flotte premier, og en liten café der de besøkende kan få seg en matbit og en ”pust i bakken”.

Dessuten skal vi ha seminarer med aktuelle temaer hver dag. –Eaton vil vise bredden i produktporteføljen. Energismarte løsninger er et tema som går igjen både for privatboliger, næringsbygg og industri. Det vil både være kjente løsninger, som smarthussystemet xComfort, i tillegg til produktnyheter.

Eaton har den største standen på årets Eliade. På 200 m2  skal selskapet presentere sine produkter, løsninger og tjenester, foto: Eaton.

Eaton har den største standen på årets Eliade. På 200 m2 skal selskapet presentere sine produkter, løsninger og tjenester, foto: Eaton.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen