Topmenu

Eliaden et hestehode foran 2010

Årets Eliade ser ut til å bli større enn i 2010. I begynnelsen av mars var det flere påmeldinger enn på samme tidspunkt for to år siden. Det tyder på at det blir en stor og god utstilling i år, sier Nils-Erik Magnell, prosjektleder for Eliaden 2012.

I tillegg til mange besøkende arbeider vi aktivt med å skape et godt innhold. Her kan jeg nevne to torg, temadager og at antall faglige seminarer er mer enn doblet.

På energi- og miljøtorget skal vi blant annet vise hva som skjer på energi- og miljøområdet i byer. Norsk Teknologi, KNX Norge og flere sentrale utstillere samarbeider om teknologitorget, der tema er velferdsteknologi og energieffektivisering. Dessuten planlegges et eget automatiseringstorg.

NM i elektriker- og telekommunikasjonsmontørfagene pågår gjennom hele messa. Trolig vil dette få større oppmerksomhet enn tidligere fordi mesterskapene inngår i flere aktiviteter knyttet til å sikre rekrutteringen og opprettholde aktiviteten i alle sektorer i bransjen. Sammen skal dette vise mulighetene i næringen.

I begynnelsen av mars var det flere påmeldinger enn på samme tidspunkt for to år siden. Det tyder på at det blir en stor og god utstilling i år, sier Nils-Erik Magnell, prosjektleder for Eliaden 2012.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen