Topmenu

Eric Staurset blir ny konsernsjef i Goodtech ASA

Eric Staurset tiltrer som ny konsernsjef i Goodtech ASA. Han kommer fra lederroller innenfor energisektoren til GE, tidligere Alstom hvor han var Country manager. Staurset overtar etter nærmere avtale.

Eric Staurset har hatt ledende posisjoner i Norge og Norden innen samferdsel, vannkraft, renseteknologi og karbonfangst. Han har hatt flere lederroller i Elkem og Borealis tidligere.

Staurset har en Master of Science in Economics and Business Administration fra Universitetet i Aalborg, og managementstudier fra IMD og INSEAD.

Arve Teie har fungert som konsernsjef siden høsten 2014. Han har ledet en krevende omstilling av selskapet gjennom de siste 18 månedene, som har ført til det fokuserte selskapet Goodtech er i dag. Han takker nå av i Goodtech, men vil støtte ny konsernsjef i en overgangsperiode.

- Jeg ser fram til å ta fatt på å realisere Goodtechs mange muligheter og ressurser, sier Eric Staurset. Jeg er ydmyk til oppgaven for et selskap med en slik kompetanse, historie og solide prosjekter, sier Eric Staurset.

– Jeg ser fram til å ta fatt på å realisere Goodtechs mange muligheter og ressurser, sier Eric Staurset. Jeg er ydmyk til oppgaven for et selskap med en slik kompetanse, historie og solide prosjekter, sier Eric Staurset.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen