Topmenu

Fagarbeidere søkes til vindmølledrift

Nå starter søket etter driftspersonell til den første vindparken i Fosen-utbyggingen. Statkraft og Vestas er på jakt etter til sammen 18 fagarbeidere til driften av Roan vindpark og til oppfølging av monteringen av vindmøllene.

Anleggsarbeidene på den første av de seks planlagte vindparkene til Fosen Vind startet for ett år siden i Roan kommune. Nå starter Statkraft rekrutteringen av fagarbeidere til driften av Roan vindpark. Selskapet både bygger ut og skal drifte vindparkene på vegne av Fosen Vind DA, og søker etter personell med fagbrev i elektro, mekanikk eller automasjon.

Statkraft søker 10, Vestas søker 8.

I første omgang skal Statkraft ansette 10 personer. Etter hvert som de andre vindparkene gjøres klar for drift, skal det mot slutten av neste år rekrutteres ytterligere 16 medarbeidere, og deretter 17 til i 2019.

Vestas, som er leverandør av vindturbinene, rekrutterer samtidig 8 medarbeidere med samme kompetanse. Også disse skal starte med Roan som arbeidssted fra august.

De nye fagarbeiderne som ansettes får en grundig opplæringsperiode i Norge og i Danmark. Deretter vil Statkraft-medarbeiderne bli leid ut til Vestas fram til Statkraft overtar driften av Roan vindpark i 2020.

Kontaktpersoner for stillingene:

Statkraft:

Kraftverkssjef Arild Soleim,tlf: +47 992 71 702

Vestas:

Thomas Baardsgaard,tlf: +47 905 15 461
Area manager Fosen

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen