Topmenu

Feirer 20 årsjubileum

IFS’ datterselskap i Norge ble grunnlagt i august 1991 og bestod opprinnelig av et trettitalls medarbeidere som arbeidet med å etablere IFS som en ledende leverandør av forretningssystem i Norge. Dette lykkes i høy grad og den store fremgangen på det norske markedet medførte kraftig utvidelse og i 1996 flyttet IFS Norge inn i nye lokaler ved Stasjonskvartalene i Asker sentrum, som fortsatt er IFS’ hovedkontor i Norge.

Siden 1991 har virksomheten opplevd både store suksesser og utfordringer, blant annet IT‐boblen som sprakk tidlig på 2000‐tallet. Disse faktorene har i stor grad formet organisasjonen, som i dag er en fremgangsrik og profesjonell virksomhet med en stabil tilvekst.

I dag har IFS Norge omkring 200 ansatte og er et kompetansesenter i IFS‐konsernet på en rekke ulike områder, blant annet innen olje og gass, som er blitt konsentrert i et globalt ”Center of Excellence”, en ekspertgruppe som arbeider globalt med kunder innen olje‐ og gassindustrien. Andre viktige kompetanseområder for IFS Norge er energi‐ og bilbransjen, infrastruktur, prosjektorientert industri samt forsvarsindustrien.

Våre historiske suksesser og utfordringer driver vår offensive strategi for fremtidig vekst, noe som gjør at vi ser spent frem mot de neste 20 årene", sier Glenn Arnesen, Styreformann IFS Norge og CEO IFS Scandinavia i en pressemelding.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen