Topmenu

Inngår avtale om salg av RTU

Beijer Electronics og Brodersen Systems har inngått avtale om salg av RTU (remote terminal units) i Skandinavia og Baltikum. Avtalen innebærer at Beijer Electronics er eneforhandler av RTU produkter i de skandinaviske og baltiske landene.

Produktene vil bli markedsført av Beijer Electronics 20 kontorer. Avtalen betyr derfor en sterk profilering av RTU produktene i Skandinavia. Det er spesielt aktører innenfor, energi, transport og telekommunikasjon som er målgruppen for RTU produktene.

Windows CE operativsystem
RTU produktene er sterke innenfor fjernkommunikasjon med protokoller som f.eks. IEC60870, IEC61850, SNMP og Modbus. IEC61850 er den nye standarden innenfor elsektoren, der man med konfigurasjonsfiler i XML-format beskriver enheter og kommunikasjonsvariable. Den mest avanserte modellen, RTU32, er basert på en plattform med Windows CE operativsystem og kombinerer det beste fra PC-, RTU- og PLS-verdenen. Programmering foregår i kjent IEC61131 PLS-språk med verktøy som understøtter både programmering i laderdiagram, funksjonsblokker, strukturert tekst og sekvensielle flytskjema. Til oppsett av IEC utility protokollene er det utviklet dedikerte verktøy som gjør det enkelt å konfigurere adresser og kommunikasjonstelegrammer via EXCEL eller XML.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen