Topmenu

Klar for Eliaden

–Vi er veldig klare til Eliaden 2012 og fire morsomme, hektiske og nyttige dager på Lillestrøm, sier marketingsjef Kjell Øino i Elteco. Blant annet med produkter fra Bender, som er verdensledende på utstyr for jordfeilvarsling og isolasjonsovervåking.

Elteco har utvidet sitt produktområde med overvåking av nettkvaliteten. Den nye nettanalysatorserien omfatter alt fra enkle til svært avanserte modeller, med blant annet muligheter til å fange opp transienter i µs-området og avlesing av enkeltharmoniske inntil 63.

–I vinter lanserte vi Atics som er Bender sin nye overvåkingsmodul for medisinske rom på det norske markedet. Dette har vært en salgssuksess. Vi har reist over hele landet og fortalt om den kompakte modulen som også har spenningsomkobling, med integrert enhet for automatisk lokalisering av jordfeil.

–Atics er allerede levert og idriftsatt på flere norske sykehus. Som den eneste overvåkingsmodulen med SIL2-sertifisering, viser Bender at de tar sikkerhet på alvor. SIL2 stiller store krav til både funksjonell- og elektrisk sikkerhet.

Vår leverandør IME viser blant annet kWh-målere, under Eliaden lanseres en ny serie med MID-godkjente målere. Serien omfatter både 1-fase og 3-fase direktemålende inntil 63 A og for måling via strømtrafoer.

–Vi har også fått en ny italiensk leverandør av signalbehandling. I tillegg til signalomformere i standard utførelse (bredde på 6,2 mm) leverer Seneca også kommunikasjonsinterface (også fiber og trådløst), I/O ModBus, Can Open-systemer, kontrollmoduler/CPU-er, GPRS-moduler, dig.instrument og ModBus-indikatorer.

Klare til Eliaden 2012 og fire morsomme, hektiske og nyttige dager på Lillestrøm, sier marketingsjef Kjell Øino i Elteco i en pressemelding.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen