Topmenu

Kvikne og Rennebu Kraftlag anbefaler TrønderEnergi

Styret i Kvikne og Rennebu Kraftlag (KRK) anbefaler for sitt årsmøte at Kraftlaget overdrar nett- og kraftomsetningsvirksomheten sin til TrønderEnergi.

Rett før jul ble det kjent at Selbu kommune vedtok å overdra nett- og kundevirksomheten i Selbu Energiverk til TrønderEnergi. Nå har styret i KRK lagt frem en anbefaling om å gjøre det samme.

Saken ble lagt frem og diskutert på et medlemsmøte i Kraftlaget i går kveld. For at dette skal bli gjennomført må saken behandles på både et ordinært og et ekstraordinært årsmøte.

- Vi ser det er mange bevegelser nå innenfor kraftnæringen på både nasjonalt og regionalt nivå. Skal vi sikre nett- og strømkundene gode og kostnadseffektive tjenester fremover må vi lage større og mer konkurransedyktige enheter. Da er det ekstra hyggelig igjen å få bekreftet at TrønderEnergi er en attraktiv partner, sier konsernsjef i TrønderEnergi Ståle Gjersvold.

– Vi ser det er mange bevegelser nå innenfor kraftnæringen på både nasjonalt og regionalt nivå. Skal vi sikre nett- og strømkundene gode og kostnadseffektive tjenester fremover må vi lage større og mer konkurransedyktige enheter. Da er det ekstra hyggelig igjen å få bekreftet at TrønderEnergi er en attraktiv partner, sier konsernsjef i TrønderEnergi Ståle Gjersvold.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen