Topmenu

Liner fra Sverige

Det snakkes mye om kortreist mat. Vi tilbyr leveranser av kortreiste liner! Vi har en moderne produksjon i Sverige og trenger ikke få liner fra fjerne land, sier Einar Karlsen. Han er direktør med ansvar for salg og eksport i AMO Kraft AS, som ble opprettet i Larvik for cirka ett år siden og er en del av den svenske AMO Kabel gruppen.

AMO har utviklet en helt nye EX-D hengeledning som er dobbelisolert. Det betyr at den er berøringssikker, og du kan begynne å forlegge den i mark. Den kommer til å bli introdusert på Eliaden, sier Einar Karlsen og Ken Knutsen til Volt.

AMO Kabel gruppen som består av 3 produktdivisjoner: Power, Special og Building, ble etablert av Jan Blad og Erland Erlandsson i Alstermo i Sverige i 1992 og tilbyr alle typer line og kabelløsninger for energi, industri og installasjon på sjø og land. Selskapet satser på det norske markedet, og fikk også en annen forlenget arm inn i Norge tidligere i år –Ken Knutsen, som er salgssjef for industridivisjonen her i landet. Mer i Volt’s Eliadeutgave

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen