Topmenu

Møre Trafo vinner transformatoravtale med Norges største nettselskap, Hafslund Nett AS

Ny avtale mellom Hafslund Nett og Møre Trafo for levering av fordelingstansformatorer ble undertegnet formelt i Sykkylven den 15.08.17.

Avtalen ble vunnet i hard konkurranse med både norske og utenlandske produsenter. Kontrakten har en varighet på to år, med mulighet for forlengelse i ytterligere tre år. Leveransen omfatter ca. 300 transformatorer i året og gjør at Hafslund Nett blir Møre Trafo sin største kunde i Norge.

Møre Trafo er stolt av å være leverandør til Norges største nettselskap, og svært fornøyd med at Hafslund valgte å fortsette det gode samarbeidet som har vært. Hafslund Nett på sin side fremhevet betydningen av god produktkvalitet samt korte og presise leveringstider. Den gode erfaringen de hadde med Møre Trafo på disse områdene var en viktig beslutningsfaktor i tillegg til totaløkonomiske vurderinger. Hafslund er en kunde som har svært god kompetanse på transformatorer og stiller strenge krav til oss som leverandør. Dette ser vi som en stor mulighet til å utvikle oss sammen med kunden og styrke vår konkurransekraft ytterligere.

En fornøyd gjeng, fra venstre: Ivar Lifjeld, Tor Rieve Kristiansen,  Jørn Ove Jespersen, Jørn Berntzen, Erik Harviken, Asgeir Mjelve, Kåstein Longva og Ole Christian Linstad.

En fornøyd gjeng, fra venstre: Ivar Lifjeld, Tor Rieve Kristiansen, Jørn Ove Jespersen, Jørn Berntzen, Erik Harviken, Asgeir Mjelve, Kårstein Longva og Ole Christian Linstad.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen