Topmenu

Nytt ansikt hos Ensto NOR

Christian Næs tok fagbrev som elverksmontør tilbake i 1997, og har bakgrunn fra både Ahlsell og Nexans. Nå trer han inn i rollen som Sales Manager hos Ensto NOR, der han skal betjene både Sørlandet, Østlandet og deler av Vestlandet.

Produktsjef Trond Enersen har jobbet sammen med Christian tidligere, og sier at han er en etterlengtet kar som de er glade for å ha fått med på laget.

– Nå er det andre uken min her, og jeg går gjennom en del grunnopplæring og får informasjon. Det virker veldig solid og bra. Alt er spikret og tilrettelagt, sier Næs.

Han skal i all hovedsak være på veiene og ute hos kundene. Hanke inn ordrer, og fange opp nyheter og utfordringer.

– Jeg skal blant annet selge linjemateriell som Trond nå er blitt produktsjef for, og i tillegg kabelmateriell- og utstyr, fjernstyrte brytere, skjøter og ender til høyere spenninger. Ellers er det kabelverktøy, linjekamerater, kabelvogner, åk og nye kabelhengere, forteller han.

Ensto NOR er en totalleverandør i e-verksbransjen, så de har mye utstyr i porteføljen.

– Det er mye Christian skal sette seg inn i, og om han ikke skal ha med seg alt på veien, må han ha med seg informasjon om det. Vi distribuerer gjennom grossister, som vi har veldig godt samarbeid med, sier Trond Enersen.

Når det gjelder materiell, er utgangspunktet fra 1–24 kV, men på kabel har de også utstyr for høyere spenninger, som Christian også kan fange opp behovet for ute hos kundene. Der er det Trond Økland som er spesialisten.

– Vi slipper også noen nyheter på 1 kV om ikke altfor lenge, som vi tror kan bli ganske morsomme å håndtere, røper Christian Næs.

Begge trives de med å jobbe med disse produktene, og ikke minst med kundekontakten.

– Vi er gamle montører begge to, så vi har det jo litt i fingrene. Vi prater ofte med montørene, og er gjerne med dem ut i grøfta eller masta, sier Enersen.

Les mer i Volt nr 5 – 2016

Christian Næs og Trond Enersen i Ensto NOR.

Christian Næs og Trond Enersen i Ensto NOR.

 

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen