Topmenu

Nytt selskap med økt kapasitet

Nettpartner Prosjekt AS er navnet, etter at Istad Energimontasje AS ble oppkjøpt og fusjonert med prosjektdivisjonen til Nettpartner. Resultatet er et nytt selskap som har blitt en mer komplett leverandør innen både kraftlinjer og –stasjoner. Administrerende direktør Einar B. Hjetland ser et lovende marked i en bransje som også har sine utfordringer.

– Vi er veldig godt fornøyd med det som har skjedd, for vi utfyller hverandre veldig bra. Mens Istad Energimontasje har hatt sin styrke på kraftlinjer, og kanskje mest regionale nett, har Nettpartners prosjektdivisjon vært gode på stasjoner, sier Hjetland.

Selskapet har fått flere store prosjekter etter sammenslåingen. Blant annet skal de lage fundamenter for 420 kV-linjen mellom Ofoten og Balsfjord. De har også inngått en rammeavtale på stasjonstjenester for Agder Energi, og har fått oppdraget med å oppgradere kraftlinjen Solhom–Arendal fra 300 kV til 420 kV. Både omsetningen for 2014 og ordrereserven ligger på rundt 400 millioner.

Det skrives mye om mange nye prosjekter og store investeringer på kraftnettsiden. Hvordan ser dere markedet? – Det er et veldig interessant marked. Ikke bare på de store overføringslinjene, men også på distribusjon og regionale nett er det jo mye som skal skje. Her er det store muligheter, men det er jo også ganske tøff konkurranse innenfor flere av segmentene vi snakker om. Så vi må være på hugget!

– Vi ser at en del oppgraderingsjobber og andre relativt store prosjekter for Statnett vil være midt i blinken for oss. Det passer oss enda bedre nå, med større kapasitet og flere folk, sier direktøren.

Administrerende direktør Einar B. Hjetland ser et lovende marked i en bransje som også har sine utfordringer.

Administrerende direktør Einar B. Hjetland ser et lovende marked i en bransje som også har sine utfordringer.

 

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen