Topmenu

Øker rekrutteringen til verdens nordligste ABB-kontor

- Vi registrerer en fornyet optimisme i den norske olje- og gassindustrien. Nordområdene er en av grunnene til at bransjen ser så positivt på fremtiden. Vi håper mange har lyst til å være med på oppturen som kommer i nord, sier administrerende direktør Steffen Waal i en pressemelding.

- Målet er å ansette 50 høyt kvalifiserte ingeniører i løpet av de nærmeste årene. Vi øker vår tilstedeværelse i takt med utviklingen innen olje- og gassindustrien i regionen. Vi er forberedt på at arbeidet med å bygge opp tilstrekkelig kompetanse vil ta tid, men kundene forventer det av oss, og vi er optimister, sier administrerende direktør Steffen Waal i ABB.

For ABBs kunder betyr flere tilgjengelige ressurser i Hammerfest både lavere kostnader og umiddelbar tilgang på riktig kompetanse, på tvers av alle fagmiljøer. ABB har vært involvert i Snøhvit siden starten, og utbyggingen har vært en av de aller største olje- og gassjobbene for selskapet noensinne. ABB er også sentral i utviklingen av Goliat i samme område.

ABB har hatt et prosjektkontor i Hammerfest i flere år, men bemanningen skal mangedobles ved at prosjektarbeid og servicetjenester i større grad leveres lokalt. Med Snøhvit, Goliat og nye funn i Barentshavet, tyder alt på høy aktivitet i hele Barentsregionen i overskuelig framtid. Arktiske olje- og gassforekomster byr på ekstra store utfordringer for industrien.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen