Topmenu

Rejlers kjøper Omega Elkraft AS

Rejlers har inngått avtale om kjøp av Omega Elkraft AS. Med dette oppkjøpet vil Rejlers styrke sin posisjon som en ledende aktør innen energi- og elteknikk i Norge ytterligere.

Omega Elkraft er et av Norges største uavhengige rådgivningsselskaper innen elkraftsektoren. Omega Elkraft er et veldrevet selskap med dyktige medarbeidere og selskapet er en profesjonell tjenestetilbyder til eiere og operatører av elkrafttekniske anlegg i produksjon, distribusjon og transmisjon. Omega Elkraft har store og små oppdrag for nettselskaper, offentlig forvaltning og kollektivtransport, kraftprodusenter og private aktører i markedet. Omega Elkraft hadde i 2012 en omsetning på 39 millioner kroner fordelt på 36 ansatte.

–Vi har bredde, spisskompetanse og gjennom vårt oppkjøp av Omega Elkraft vil vi styrke vår posisjon innen elkraftsektoren i Norge ytterligere sier Eva Nygren, konsernsjef i Rejlers.

Alt ligger til rette for en betydelig vekst innen dette rådgivningsområdet og jeg er sikker på at Rejlers har den tyngden og posisjonen som skal til for å bli ledende i Norge, sier daglig leder i Omega Elkraft Knut Darre Christiansen. Rejlers arbeider innen bygg og eiendom, energi, industri og infrastruktur.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen