Topmenu

Rejlers signerer rammeavtale med boligutvikleren JM Norge

Rammeavtalen omfatter rådgivertjenester innen JM Norge sine aktuelle byggeprosjekter i Norge. Avtalen dekker fagområdet RIE (rådgivende ingeniør elektro) for både lavspent og høyspent i tillegg til energirådgivning.

- Rejlers har et bredt fagmiljø innen Teknisk rådgivning og Elprosjektering. Denne rammeavtalen gir oss en fin plattform for videre vekst i det norske markedet, sier Petter Arnesen divisjonssjef i Rejlers Norge. Rammeavtalen er på to år med opsjon på ytterligere ett år. – Vi er stolte av å få fornyet tillit og fortsette å være en viktig leverandør og samarbeids-partner med JM Norge, avslutter Petter Arnesen.

Om JM Norge

JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligutviklere. I Europa er JM en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet. JM ble grunnlagt i Norden i 1945. I 1998 etablerte JM seg i Norge gjennom å innlemme norske Byggholt AS inn i virksomheten. JMs samlede omsetning i Norden er om lag 13 milliarder svenske kroner, og nærmere 100 000 boliger er utviklet og bygget siden oppstarten.

Om Rejlers

Rejlers er et nordisk konsern som tilbyr tekniske konsulenttjenester til kunder innen områdene bygg og eiendom, energi, industri og infrastruktur. Konsernet omsatte i 2015 for 1,9 milliarder kroner og aksjen er notert på Nasdaq Stockholm. Rejlers har 2 100 medarbeidere i Norden, hvorav ca. 400 i Norge.

Petter Arnesen, divisjonssjef i Rejlers, og Erik Pettersson, innkjøpsleder i JM Norge, foto. Rejlers.

Petter Arnesen, divisjonssjef i Rejlers, og Erik Pettersson, innkjøpsleder i JM Norge, foto. Rejlers.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen