Topmenu

Satser og får flere ansatte i Telemark og Vestfold

Otera utvider i Telemark og Vestfold på grunn av sitt samarbeid med Skagerak Nett. Fra starten av samarbeidet 1. juni 2013 til i dag er det blitt 15 lokalt ansatte. Nå flytter Otera inn i den gamle trafostasjonen i Skien.

- Vi ønsker å utvide og satse enda mer i Grenlandsområdet. Bakgrunnen for satsningen er at vi håper å kunne øke volumet i rammeavtalen med Skagerak Nett, sier Geir Aabel, direktør for seksjon drift og vedlikehold i Otera.

Samarbeidet mellom Otera og Skagerak Nett begynte 1. juni 2013. Fra i fjor sommer har Otera hatt et eget kontor i Grenland, og nå satses det altså enda mer. I dag har kontoret vokst til 15 lokalt ansatte.

Otera arbeider med ny- og reinvesteringer på distribusjonsnettet for Skagerak Nett, i tillegg til vedlikeholdsarbeid. – Vi er opptatt av å ivareta kundene til Skagerak Nett på en god måte, og det er oss forbrukerne møter i gata, sier Charles Wilhelmsen som er lokal avdelingsleder for Otera i Grenland. – Rent praktisk jobber vi sammen med Skagerak Nett for å sikre en god og stabil strømtilførsel for forbrukerne. Vi opplever at samarbeidet fungerer utmerket.

Direktør distribusjonsnett Geir Aabel t.v. og innkjøpsdirektør Per Mikalsen gleder seg over utvidelsen i Telemark.

Direktør distribusjonsnett Geir Aabel t.v. og innkjøpsdirektør Per Mikalsen gleder seg over utvidelsen i Telemark.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen