Topmenu

Schneider Electric på Nor-Shipping 2013

Schneider Electric har over 90 års erfaring med levering av løsninger til marin og offshore industri.

–Vi har derfor den nødvendige kunnskapen om dette miljøets spesifikke krav, noe som gjør at vi i dag kan tilby testede og verifiserte løsninger innen kraftdistribusjon og energistyring samt overvåking og kontroll av alle systemer om bord via web-teknologi, sier Arild Bjørkedal, VP for IT Business i Schneider Electric.

Dagens marine marked, spesielt innen offshore relaterte skip, har ekstreme krav til driftskontinuitet og sikkerhet, sammen med økte krav til reduserte driftsutgifter. Gjennom et tett samarbeid med kunder og partnere har Schneider Electric blant annet utviklet kompakte høyytelses løsninger for å takle høye kortslutningsnivåer og seksjonsbegrensning av feil. Noe som betyr at kun den delen av skipet som har feil kobles ut mens resten vil være fullt operativt.

–På årets Nor-Shipping ønsker vi å vise det brede spekteret av løsninger som Schneider Electric leverer til den globale marine- og shippingsbransjen, forteller Jørn Larsen, Account Manager Marine i Schneider Electric.

Schneider Electric er tilstede i mer enn 100 land, og kan tilby nærhet til kundene og 24/7 support uansett hvor i verden skipet befinner seg. Schneider Electric påtar seg serviceoppdrag over hele verden. Alle Schneider Electrics produkter og løsninger til den maritime industrien er i full overensstemmelse med maritime standarder, og Schneider Electric jobber kontinuerlig med å utvikle løsninger som bidrar til ansvarlig drift både når det gjelder sikkerhet, økonomi og miljø.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen