Topmenu

Skagerak Elektro AS endrer navn til Laugstol AS

Skagerak Elektro fikk høsten 2015 nye eiere. Telemark Group kjøpte 51 % av selskapet og Skagerak Energi solgte seg ned til 49% eierandel. Som følge av eierskiftet var det naturlig å endre navn og det nye navnet blir Laugstol AS.

Laugstol Bruk i Skien var navnet på det første kraftverket i Norge som solgte kraft til alminnelig forsyning. Allerede i 1880-årene ble statsminister, vannkraftentusiast og industrigrunder Gunnar Knudsen drivkraften i arbeidet med å anlegge og realisere et elektrisitetsverk ved Laugstol Brug i Skien.

Som en del av en langsiktig plan for vekst innen bygging og drift av kritisk infrastruktur, har Laugstol også kjøpt opp Smart Energimontasje AS lokalisert i Oslo. Smart Energimontasje er et mindre elektroentreprenørselskap med 17 ansatte som har spesialisert seg på bygging av nettanlegg for energiselskap. Ì løpet av våren vil dette selskapet skifte navn til Laugstol Øst AS.

Laugstol er en elektroentreprenør med virksomhet innen nettinfrastruktur, elektroinstallasjon, telecom, samferdsel/belysning og bygg/industriautomasjon. Virksomheten sysselsetter om lag 120 godt kvalifiserte og erfarne personer lokalisert i Arendal, Porsgrunn (hovedkontor), Billingstad og Tønsberg. Kundeporteføljen er solid med overvekt av offentlig sektor, større nett- og kraftselskaper, industribedrifter og næringsliv i Østlandsområdet.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen