Topmenu

Skal levere ladere til THINK City

Eltek Valere skal levere ladere til THINK City. Kontrakten er første resultat av nye satsing på elbil-teknologi.

EltekValare

Laderen er et meget lett og kompakt produkt som er enkelt å plassere i en bil der plass og vekt betyr mye, sier Morten Schøyen. Laderen har dessuten høy virkningsgrad, noe som gir lavere strømregning og redusert varmeutvikling.

Selskapet har tradisjonelt levert strømforsyningssystemer til telekommunikasjonsindustrien. Denne kontrakten viser nye anvendelsesområder for selskapets teknologi. Ladere til elbiler er et nytt og spennende forretningsområde som vi venter oss mye av, sier markedsdirektør Morten Schøyen i Eltek Valere. I tillegg til kontrakten med THINK regner vi med å gradvis øke kundebasen og tilhørende omsetning innen dette segmentet.

Kontrakten med THINK gjelder for THINK City, som produseres hos Valmet i Finland og som nå er tilgjengelig for bestilling. I tillegg vil selskapet også levere ladere til deres salg av komplette drivlinjer. De første leveransene av ladere vil skje i februar. Markedet for elbiler er ennå i startgropen, men flere aktører spår en kraftig vekst i årene som kommer. Suksesskriterier for elbil er batteriteknologi, infrastruktur for ladning og ladetid.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen