Topmenu

Tube & Wire 2012

Friedrich-Georg Kehrer og Janicke Hverven fra Messe Düsseldorf ønsker velkommen til den internasjonale messen Wire & Tube i Düsseldorf som arrangeres fra 26. mars.

Velkommen til Tube & Wire som arrangeres i Düsseldorf fra 26. mars til 30. mars, sier messegeneral Friedrich-Georg Kehrer og den norske representanten Janicke Hverven.

Det er 13 gang den internasjonale messen Tube & Wire arrangeres i Düsseldorf og man venter inn over 2 000 internasjonale utstiller.  Tallene fra sist messe viser at hele 69 000 besøkende tok turen til messen som dekker et netto utstillerareal på 96 000 kvadratmeter. Det er oppgangstider i Tyskland og messe arrangøren forventer en økning i besøkerantall.

Siden Düsseldorf-premieren i 1986 har Wire i dag mer enn doblet antall utstillere med 488 utstillerbedrifter i 1986 til 1 217 utstillere i 2010. Arrangøren ser optimistisk på fremtiden hvor flere netteiere og nett utbyggere fokuserer på nye og oppgraderte transportveier for energibransjen, både når det gjelder luftlinjer og kabel.

Fra Norge stiller Conop tica AS fra Klæbø på Wire og Skiens firmaet EFD induction på Tube. Messene arrangeres fra 26. mars til 30. mars på messeområdet til Messe Düsseldorf.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen