Topmenu

Utstiller nummer 300 er klar for Eliaden 2016

Ut fra prognosen om antall utstillere sett i forhold til Eliaden i 2014, så er det cirka 25 prosent økning i år. Håpet er at også besøksantallet vil øke, noe antall utstillere og et spennende program skal bidra til å oppnå.

Stillasgruppen AS ble utstiller nummer 300 på årets Eliade og engasjementet blant utstillerne er på topp. På et nylig markedsmøte for utstillerne ble det fullt hus da rundt 170 utstillere møtte opp for inspirasjon og litt påfyll av informasjon rundt hvordan best utnytte sin deltagelse på Eliaden.

Det blir tre fulle haller på Norges Varemesse 31. mai til 2. juni. Utstiller nummer 300 er klar og programmet for Eliaden 2016 tegner til å bli et spennende og interessant bidrag til diskusjonen om fremtidens industri.

Eliaden går av stabelen om kort tid og åpningskonferansen «Fremtiden er grønn og går på strøm» starter det hele med foredragsholdere som Göran Persson og Frederic Hauge. Rapporten «Fra sorte til grønne arbeidsplasser – grønn verdiskaping» skal presenteres og det blir politisk debatt.

Det vil også gjennom de tre dagene være andre kjente navn som skal dele sine synspunkter for besøkende og utstillere. Toppledere fra blant andre Nexans, Hydro, Norsk Industri, Siemens, og Fjellstrand vil innta scenene i løpet av arrangementet.

- Vi hadde et hårete mål om å nå over 300 utstillere på Eliaden 2016 og nå er det en realitet, sier en svært fornøyd messe-general, Svein Hjelmås.

– Vi hadde et hårete mål om å nå over 300 utstillere på Eliaden 2016 og nå er det en realitet, sier en svært fornøyd messe-general, Svein Hjelmås.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen