Topmenu

Valgt som leverandør av prosjektstøtte til InterCity – utbyggingen

Rejlers Norge AS divisjon Railconsult, har vunnet oppdraget på prosjektstøtte til Intercity-prosjektet i Jernbaneverket.

En av de største satsingene myndighetene i Norge nå gjør innen samferdsel, er InterCity prosjektet. Nasjonal Transportplan 2014 – 23 legger opp til at InterCity-strekningene mellom Oslo og Hamar, Tønsberg og Seut ved Fredrikstad skal være ferdig utbygd innen 2024. Utbyggingen skal videreføres til Lillehammer, Skien og Halden i 2030.

Det er med stor glede at vi kan annonsere at Rejlers Norge, Divisjon Railconsult, har vunnet rammeavtalen for prosjektstøtte til Intercity-prosjektet i Jernbaneverket. Kontrakten ble vunnet i et samarbeid med Dronninga Landskap AS, CF Møller arkitekter AS og Tom Stillesby.

- Vi i Jernbaneverket er veldig fornøyd med å få på plass denne avtalen. Dette blir en erfaren og kompetent sammenslutning som kan yte oss god bistand og rådgivning, og som har samlet alle fagfeltene vi søkte etter. Slik får vi styrket kompetansen og kapasiteten i prosjektorganisasjonen til planleggingen av 230 kilometer jernbane, som skal innom 21 stasjonssteder, mest mulig rasjonelt, sa prosjektdirektør for InterCity-prosjektet, Anne Siri Haugen, under signeringen.

- For oss i Rejlers er dette en viktig og spennende kontrakt. Vi har et team med engasjerte og kompetente medarbeidere som gleder seg til å være med å forme fremtidens jernbane i Norge, sier Dagfinn Berge som er divisjonssjef for Rejlers Railconsult.

Prosjektdirektør i Jernbaneverket Anne Siri Haugen og Divisjonssjef i Rejlers Norge Dagfinn Berge. (Foto Carl-Frederic Salicath)

Prosjektdirektør i Jernbaneverket Anne Siri Haugen og Divisjonssjef i Rejlers Norge Dagfinn Berge. (Foto Carl-Frederic Salicath)

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen