Topmenu

VEO har mottatt store ordrer fra Norge

Totalt fire oppdrag med transformatorstasjoner for Statnett SF og Troms Kraft Entreprenør AS i Nord-Norge. To store selskaper innenfor den norske nettbransjen, Statnett og Troms Kraft Entreprenør AS, har nylig signert kontrakt med finske VEO.

For Statnett omfatter oppdraget ekspandering av 132 kV høyspenningsanlegg ved Melbu og Kilbotn trafostasjoner. For Troms Kraft Entreprenør AS skal VEO bygge en ny trafostasjon på Brensholmen og en ny koblingsstasjon ved Håkøybotn. Stasjonene er lokalisert i henholdsvis Vesterålen og Tromsø regionen.

Den samlede verdien av de to avtalene er 3,5 millioner Euro. –Dette er en viktig milepæl for VEO i Norge, siden dette er nye kunder for oss. Ordrene viser at vi har gode referanser fra tidligere prosjekter og gode tekniske løsninger» sier Viktor Forss, Daglig leder i VEO Norge.

–Ordrene viser at vi har gode referanser fra tidligere prosjekter og gode tekniske løsninger" sier Viktor Forss, Daglig leder i VEO Norge.

–Ordrene viser at vi har gode referanser fra tidligere prosjekter og gode tekniske løsninger» sier Viktor Forss, Daglig leder i VEO Norge.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen