Topmenu

Wind Energy Hamburg

Når Wind Energy Hamburg åpner dørene 23. september 2014 er det etablert en ny, ledende møteplass for hele vindbransjen i Europa, både on- og offshore vindkraft.

Med over 1 000 utstillere fra alle relevante sektorer og 40 000 fagbesøkere fra hele Europa vil WindEnergy Hamburg bli det desidert viktigste treffpunktet for hele bransjen. Messen dekker hele verdikjeden innen vindkraft, og pr januar 2014 er alle de ledende aktørene i vindbransjen påmeldt til WindEnergy Hamburg 2014. Utvikling og produksjon av vindturbiner, underleverandører, utstyrsleverandører og tjenestetilbydere fra så vel onshore som offshore teknologi vil være å finnes som utstillere på messen. Andelen utstillere rettet mot onshore vindkraft ligger på ca 60%, offshore på ca 40%.

Gå ikke glipp av denne nye møteplassen for hele vindbransjen, sier Marit Aadnøy representant for Hamburg Messe.

Gå ikke glipp av denne nye møteplassen for hele vindbransjen, sier Marit Aadnøy representant for Hamburg Messe.

Som representant for Hamburg Messe i Norge skal Internasjonale Messetjenester AS arrangere den norske paviljongen på messen. 100 kvm standareal er reservert til den norske standen i hall B7. Fellesstanden er delt inn i 7 individuelle områder på 6 kvm, 12 kvm og 15 kvm.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Laget med Wordpress av Sigrun Norhagen